مواد لازم :
شیر
|
1 پيمانه
|
روغن حيواني
|
يک سوم پيمانه
|
رازيانه یا زیره
|
2 قاشق غذا خوري
|
شکر
|
نصف پيمانه
|
آرد (آرد مخصوص نان سنگک)
|
4 پيمانه
|
پکينگ پودر
|
1 قاشق مربا خوري
|
زعفران دم کرده
|
1 قاشق غذا خوري
|
روغن
|
برای سرخ کردن
|
طرز تهیه :
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
منبع : groohashpazi
:: موضوعات مرتبط:
طرز تهیه انواع شرینی و غذاها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 761
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2